بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره ۳ عملیات نظامی موفقیت آمیز علیه رژیم اسرائیل گفت‌وگوی وزیر خارجه انگلیس با عراقچی درباره برنامه هسته‌ای ایران انفجار‌های پیاپی در نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل اوکراین (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تبریک کمیته‌های مقاومت فلسطین؛ یمن موشک جدیدی را علیه اسرائیل آزمایش کرد + فیلم حمله موشکی یمن و وقوع انفجار در تل آویو با مصدومیت تعدادی از صهیونیست‌ها جزئیات مصاحبه مهم لاریجانی: از مذاکرات هسته‌ای تا تقویت بنیه دفاعی و آفندی ایران ادارات کدام استان‌های کشور فردا (شنبه اول شهریور ۱۴۰۴) تعطیل نیستند؟ پیام تسلیت وزیر کشور جمهوری آذربایجان به همتای ایرانی در پی حادثه تروریستی ایرانشهر فرانسه: مذاکرات جدیدی با ایران هفته آینده برگزار خواهد شد اسامی و تصاویر شهدای حادثه تروریستی محور خاش–ایرانشهر | یک شهید از خراسان رضوی است بیانیه فراجا در پی حمله تروریستی ایرانشهر و شهادت ۵ نفر از پرسنل انتظامی (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) روایت اروپا از تماس تلفنی با عراقچی: به راه‌حل دیپلماتیک پایبند هستیم هشدار اتحادیه اروپا: قحطی در غزه واقعیت دارد حمله پهپادی یمن به سرزمین‌های اشغالی هشدار ایران به اروپا درباره اسنپ‌بک | عراقچی: دیپلماسی را ترک نکرده‌ایم در دفاع از خود مقتدرانه عمل می‌کنیم رئیس سازمان فضایی ایران خبر داد: ایران در آستانه پرتاب دوم بلوک انتقال مداری سامان ویدیو | لحظه بازداشت «لاهور شیخ جنگی» رئیس یکی از احزاب کردستان عراق به اتهام اقدامات تروریستی نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل و جنگجویان خارجی مانع تحقق ثبات در سوریه هستند دیدار مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در وین با مقامات ایرانی شهادت ۵ نیروی پلیس در حمله تروریستی به مأموران در ایرانشهر (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم خطیب‌زاده: اسنپ‌بک آخرین کارت اروپا را هدر می‌دهد | انگشت ما روی ماشه است آیت‌الله علم‌الهدی: احیاکنندگان خواسته‌های آمریکا، نماد اشعث بن قیس در زمانه امروزند | سیره امام مجتبی (ع) سرمایه‌ای عبرت‌آمیز و تجربه‌ساز برای زندگی معاصر است پذیرش میلیونی زائران در مشهد کار ساده‌ای نیست| بیش از ۸۰ درصد زائران با خودرو شخصی به مشهد سفر می‌کنند اوکراین دوباره به خط لوله انتقال نفت روسیه به مجارستان حمله کرد ترافیک سنگین در محور‌های منتهی به مشهد مقدس و شمال کشور (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) ۱۵ افسر صهیونیست معترض به جنگ غزه اخراج شدند وزیر جنگ اسرائیل تهدید به تخریب کامل شهر غزه کرد
سرخط خبرها

وزرای خارجه ایران و عراق دیدار کردند | ظریف: بغداد به مسئولیت خود در موضوع ترور شهید سلیمانی عمل کند

  • کد خبر: ۴۴۶۲۹
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۲
وزرای خارجه ایران و عراق دیدار کردند | ظریف: بغداد به مسئولیت خود در موضوع ترور شهید سلیمانی عمل کند
وزیر خارجه عراق در دیدار با ظریف با بیان اینکه روابط دو کشور تنها به منافع اقتصادی و مصالح سیاسی خلاصه نمی شود، تصریح کرد: عراق اجازه نمی دهد تهدیدی از خاکش متوجه همسایگان شود.

به گزارش شهرآرانیوز، فؤاد حسین وزیر خارجه عراق که به تهران سفر کرده بعدازظهر امروز (شنبه) در محل وزارت امور خارجه مهمان محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود بود.

در این دیدار موضوعات مختلف مرتبط با روابط دو کشور، مسائل منطقه و همچنین تحولات صحنه بین المللی مورد گفت و گو و تبادل نظر قرار گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با اعلام حمایت جمهوری اسلامی ایران از روند سیاسی و حاکمیت عراق، امنیت این کشور را برای جمهوری اسلامی ایران با اهمیت خواند.

ظریف با اشاره به حملات انجام شده به اماکن دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران و ضرورت تضمین عزت و امنیت دیپلماتهای ایرانی در عراق، هرگونه حمله به اماکن دیپلماتیک را محکوم و غیرقابل قبول خواند و توقف اینگونه اقدامات را مورد تاکید قرار داد.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اقدام تروریستی رژیم آمریکا در ترور سپهبد شهید سردار حاج قاسم سلیمانی در خاک عراق، ایفای مسئولیت دولت عراق در این زمینه را خواستار شد.

فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق نیز در این ملاقات با تاکید بر اهمیت راهبردی مناسبات ایران و عراق گفت: روابط تهران و بغداد از تاریخ کهن و جغرافیای مشترک بهره مند است و تنها به منافع اقتصادی و مصالح سیاسی خلاصه نمی شود.

وی افزود: عراق اجازه نمی دهد تهدیدی از خاک این کشور متوجه همسایگان شود.

بر اساس توافق انجام شده در این دیدار مقرر شد یک هیأت فنی عراقی برای اجرایی کردن توافقات دوجانبه از جمله در موضوع لایروبی اروند رود، طی دو هفته آینده به جمهوری اسلامی ایران سفر کند.

فؤاد حسین عصر امروز نیز با حسن روحانی رئیس جمهور دیدار کرد و قرار است فردا هم به ملاقات علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی برود.

وزیر خارجه عراق پیش از این در گفت‌وگویی درباره رابطه با ایران عنوان کرده بود که کشورش بر اصل توازن در روابط تکیه می‌کند. بغداد در سایه وجود منافع جغرافیایی و اقتصادی با کشور‌های همسایه از جمله ایران، منافع امنیتی و سیاسی نیز با ایالات متحده آمریکا دارد. لذا باید تلاش کند که اختلاف بین تهران و واشنگتن بر عرصه داخلی عراق تاثیر نداشته باشد.

فؤاد حسین افزود: ما تلاش می‌کنیم تا سیاست خارجی مبتنی بر شفافیت با کشور همسایه خود ایران و همپیمان آمریکایی خود داشته باشیم.

این نخستین سفر دوجانبه فؤاد حسین به ایران پس از تصدی این سمت است. وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز تیر ماه سال جاری در سفری از قبل تنظیم‌ شده به بغداد و سپس اربیل سفر کرد و با مقامات عراق و اقلیم کردستان ابعاد مختلف مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای را مورد گفت‌وگو قرار داد.پس از این سفر نیز مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق به تهران آمد.

منبع: فارس

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->